Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Αναλγησία εκ μέρους των τραπεζών για τον έρανο του δίχρονου με λευχαιμία

Οι τράπεζες έκλεισαν τους λογαριασμούς οικογένειας που έκανε έκκληση για οικονομική ενίσχυση καθώς το παιδί τους πάσχει από λευχαιμία. Στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» και στην εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη μίλησε ο  Παναγιώτης Παπαδόπουλος ο οποίος περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου Μαλλή ο οποίος σε ηλικία δύο ετών παλεύει για να αντιμετωπίσει την λευχαιμία. 
  Στην δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών αλληλεγγύης για την οικογένεια, που απεύθυνε πανελλαδικά έκκληση για την οικονομική της ενίσχυση καθώς το παιδί τους νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων με λευχαιμία, προχώρησαν οι τράπεζες με την δικαιολογία ότι οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί  δεν είναι ερανικοί.
Στην έκκληση για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας – καθώς ο πατέρας του μικρού Κωνσταντίνου είναι άνεργος – γινόταν εξ αρχής ξεκάθαρο ότι τα έξοδα νοσηλείας και φροντίδας του παιδιού ήταν καλυμμένα από το δημόσιο νοσοκομείο, εντούτοις η οικονομική κατάσταση των γονιών του δημιουργούσε αυξημένα προβλήματα καθώς από την Ακράτα, όπου έμεναν, ο πατέρας και η μητέρα του άρρωστου παιδιού έπρεπε πια να ζουν στην Αθήνα.

Ο μικρός Κωνσταντίνος πλέον μεταφέρθηκε από τον θάλαμο του νοσοκομείου στον ξενώνα της «Φλόγας» και τα έξοδα της οικογένειας όλο αυτό το διάστημα που οι γιατροί θα παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας του παιδιού είναι αυξημένα.

Ο κ. Παπαδόπουλος μέσω του σταθμού μας απεύθυνε έκκληση προς όλους τους αρμόδιους και ζήτησε και την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ώστε ο τραπεζικός λογαριασμός αλληλεγγύης αυτής της φτωχής οικογένειας να αποδεσμευτεί.

α) ο αρχικός λογαριασμός που άνοιξε το Σωματείο Καθαριστριών Πάτρας σε αλληλεγγύη στην οικογένεια στην Εθνική Τράπεζα έχει σφραγισθεί κι αυτός και έχει δεσμεύσει μέσα χρήματα συμπαραστατών.

β) ο δεύτερος λογαριασμός που άνοιξε ο πατέρας του παιδιού ,αυτός της Γιούρομπανκ που ανακοινώθηκε μέσω της επιστολής μου στα ΜΜΕ και έχει δημοσιευθεί μεταξύ των άλλων στην Εφημερίδα Συντακτών, στον ραδιοσταθμό στο Κόκκινο και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,κι αυτός μέσα σε λίγες ώρες σφραγίσθηκε.

«Στον πόνο των ανθρώπων και οι δύο τράπεζες απάντησαν με λουκέτο και αναλγησία. Ο μικρός έχει σκληρό μέλλον μπροστά του με επεμβάσεις και χημειοθεραπείες, ας μην κάνουμε την κόλαση πιο κόλαση και βάρβαρη», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.